Pàgines

dimecres, 4 d’abril del 2012

Bosses per la robeta

Hola!
Avui us ensenyaré unes bossetes per la robeta que vaig fer per als fills d'una amiga, que per cert! li va fer molta il.lusió, perquè a ella també li agrada molt el Patchwork.
El patró ha surtit aquest mes a la revista Patchwork en casa nº 9.
Us agraden?






6 comentaris:

  1. Felicitats, les bosses son monísimes, sóm mol cuquetes i les samarretes també, m'ha comentat el teu bloc la Maite i estic segura que fas treballs molt bonics per això em faig seguidora teva per veurel's tots, si vols et pots pasar pel meu que també fa poquet que he començat amb el tema del bloc. Una abraçada, Sílvia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, he estat uns dies molt desconectada, i no he pogut contestar més aviat. Però ara mateix hem passo pel teu blog i hem faig seguidora teva, així podrem compartir la nostra afició, el patch. . Un petonet. Maite.

      Elimina
  2. Veig que tot va bé, i que ja és posat un munt de cosetes, ets una "crack". Les bossetes molt mones, segueix així. Una abraçada. Maitetxu.

    ResponElimina
  3. Hola! Benvinguda al món dels blogs!!! M'agraden molt aquestes bossetes són una monada! I les samarretes també!!! Ja tens una seguidora més, fins aviat !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, el teu blog m'encanta! Et segueixo de fa temps, m'agraden molt els teus treballs. Una abraçada. Maite.

      Elimina
  4. Preciosas todas las bolsas. . . eres estupenda. Ya soy tu seguidora,Tienes un blog muy original Puedes visitarme, yo ta bién hago muchas cosas.
    Un abrazo

    ResponElimina