Pàgines

dijous, 30 d’agost del 2012

Com una nena amb sabates noves!

Fa uns dies, vaig llegir al blog de Dori una entrada on  parlava que s'havia comprat una maquina de cosir i "acolxar".Quan tens la intenció de comprar-te una màquina de cosir, sempre penses, -quan me la compri, serà un Bernina, és el que pensem moltes, oi? Doncs al llegir l'entrada de la Dori, vaig pensar, que la que es va comprar ella no li tenia res a envejar a una Bernina, i em vaig posar a mirar i a remirar per internet, mirar el que té una, el que té l'altre,anant amunt i avall en companyia de la meva profe, al final acabes fent-te un embolic. Acabes de consultar els comentaris per internet,i al  final hem decideixo per la Pfaff Quilt expression 4.0, la que es va comprar la Dori, a tot arreu on vaig anar, també me la van aconsellar.
I ja la tinc! estic com una nena amb sabates noves, té de tot! Ara només espero tenir temps, per treure-li suc, però m'haurà d'esperar al setembre, perquè per fí, me'n vaig de vacances!!! que ja hem toquen.

Us adjunto unes fotos perquè la pogueu admirar, també us adjunto l'enllaç al blog de la Dori, que ella us explica més cosetes sobre la màquina.


Fins aviat.


Hace unos dias leí en el "Blog de Dori" una entrada donde hablaba que se habia comprado una máquina de coser i acolchar. Cuando tienes la intención de comprarte una máquina de coser, siempre piensas, -cuando me la compre, será una Bernina, es lo que pensamos muchas, verdad? Pues leyendo la entrada del Blog de Dori, pensé, que la que ella se compró no le tenia nada que envidiar a una Bernina, i me  puse a mirar y a remirar por internet, mirar lo que tiene una, lo que tiene la otra, iendo para arriba y abajo en compañia de mi profe, al final acabas hecha un lio. Terminas de consultar los comentarios por internet, y al final me decido por la Pfaff Quilt Expression 4.0, la que se compró Dori, a todos los sitios donde fui, también me la aconsejaron. Y ya la tengo! estoy como una niña con zapatos nuevos, tiene de todo! Ahora sólo espero tener tiempo, para sacarle jugo, peró me tendrá que esperar a septiembre, porque por fin, me voy de vacaciones!! que ya me tocan.

Os adjunto unas fotos para que la podáis admirar, también os adjunto el enlace del Blog de Dori, que ella os explica más cositas sobre la máquina.

Hasta pronto.




8 comentaris:

  1. enhorabona !!! a mi em falta encara molta experiència per tenir la màquina de les màquines ! jajaja

    a disfrutarla i a produir :D

    Per cert...disfruta molt de les vacances !!!

    ResponElimina
  2. Oooh què xula!!!
    Ara a fer mil projectes i somniar molt!
    Bones vacances!!!

    ResponElimina
  3. Enhorabuena por la compra, seguro que la sacas un partido excelente. Yo en su día me compré la Bernina 830 porque no conocía la Pfaff y estoy muy contenta con ella, claro que tampoco he cosido nunca con otra. Bueno, que pases unas vacaciones maravillosas, nos vemos a la vuelta!
    Besos!!!

    ResponElimina
  4. Uau!!! És molt xula!! Segur que ja tens mil projectes pensats per fer amb ella! A disfrutar-la :)
    Fins aviat!

    ResponElimina
  5. OOOH!!! Quina passada!!!! Segur que ara la faràs treballar moltíssim!!!! Quina enveja, noia!!!! Disfruta-la molt i de ben segur que ens compartiràs fotos de les teves creacions!!!
    Petonets,
    Pilarín

    ResponElimina
  6. Molt bé, ja tenim la màquina, les ganes de treballar, els projectes, però ens falta més temps, haurem de mirar de conseguir uns dies d'unes quantes hores més. Moltes felicitats que la disfrutis molt aquesta "Ferrari", com la batejat la Dori. Una abraçada i bones vacances.

    ResponElimina
  7. Enhorabona, ara l'hàs d'expremer al màxim, primer agafar drapots, i cosir a la "tuntun" i anar descobrint tot el que fa, i en un nores ja la diminaràs.

    Que en gaudeixis molt
    Un peto.

    ResponElimina
  8. enhorabuena, seguro que la usaras mucho, da igual la marca que sea, las dos son buenas. Saludos

    ResponElimina